Veronela Pruteanu: „Programul Academiei de Liderism Feminin mi-a oferit o serie bună de practici frumoase”

0
1113

Veronela Pruteanu este activistă pe plan social de mai bine de zece ani și beneficiară a programului de instruire din cadrul Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”.

În activitatea sa Veronela Pruteanu a avut ocazia primari ai localităților din regiunile de sud și centru ale Moldovei, fapt ce i-a oferit experință utilă atât pentru activitățile zilnice, cât și în contextul participării în cadrul Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”.

„Mă bucur foarte mult că anume în acest program este o serie bună de practici frumoase. Un lucru care mult mi-a plăcut este că sunt foarte multe participante și poți face schimb de practici, iar dacă să fac referire la ultima sesiune pe care am avuto, am discutat despre arta oratorică și dezbaterile televizate, un show foarte bun cu Mircea Surdu. Această practică de fapt ne ajută foarte mult ca noi să putem deține controlul, să conversăm bine și să cochetăm cu camerele de luat vederi.”

 „Acum de ceva timp lucrurile s-au schimbat și mă bucur foarte mult că femeia este apreciată și abordarea față de femei s-a schimbat în bine și lucrul acesta chiar este de remarcat. Un aport deosebit este al organizațiilor și programelor pe care le au în Moldova, de exemplu, Ambasada Suediei, care oferă suport femeilor”, UN Women și altele.

„Sfatul pentru viitoarele femei-lidere este să înceapă cu a face ceva pentru că atâta timp cât doar gândești și nu aplici în practică, lucrurile acestea nu au succes”.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația Institutum Virtutes Civilis (IVC) și IP CRAION Centrul CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia

Sursa: Stiripozitive.eu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here