Femei cu nevoi speciale, pregătite să participe la alegerile locale – Iată ce vrea să facă Lilia Puzderi-Cainareanu

0
1255

Mai multe femei cu nevoi speciale se pregătesc pentru alegerile locale din acest an. Ce șanse au să devină primari și consilieri locali?

Lilia Puzderi-Cainareanu va candida, în acest an, pentru funcția de consilier în cadrul administrației publice locale din satul Borogani, raionul Leova.

”Îmi propun să animez colaborarea dintre cetățenii de rând, consilieri și primar. Autoritățile locale uită să implice cetățenii de rând în activitățile localității. Oamenii află despre deciziile cu privire la viața localității abia după ce sunt luate. Îmi doresc să existe o linie verde, unde oamenii să poată suna pentru a-și expune opiniile sau reclamațiile. Consilierii trebuie să cunoască care sunt preocupările cetățenilor de rând și să ia decizii în funcție de acestea”, a relatat Lilia Puzderi-Cainareanu.

Sursa: Sputnik

Lilia Puzderi-Cainareanu este beneficiară a Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”, un proiect realizat de Asociația Institutum Virtutes Civilis (IVC) și IP CRAION Centrul CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here