E.S. Anna Lyberg, Ambasadoarea Suediei în Republica Moldova: Femeile reunite în cadrul Academiei de Liderism Feminin pot „inspira și alte femei în alte inițiative pozitive”

„Este o abordare potrivită într-un moment potrivit”, a afirmat Ambasadoarea Suediei în Republica Moldova, Anna Lyberg, în mesajul său adresat participantelor la Academia de Liderism „Women 4 Leadership”, reunite la Chișinău la lansarea sesiunilor de instruire ale anului 2019.

Diaplomata suedeză a menționat că femeile reunite în cadrul Academiei de Liderism Feminin pot „inspira și alte femei în alte inițiative pozitive”.

„În activitatea noastră cu Republica Moldova încercăm să contribuim la o dezvoltare pozitivă, ceea ce înseamnă că trebuie să includem și femeile în acest proces. Pentru că nu putem obține rezultate pozitive fără implicarea tuturor membrilor societății, de aceea este firesc să susținem femeile în implicarea lor în viața politică și în luarea deciziilor”, a precizat Anna Lyberg.

„În Suedia egalitatea de gen este un fenomen firesc al proceselor politice, al luării de decizii și de alocare a resurselor”, precizând că țara pe care o reprezintă susține inițiativele în acest domeniu în Republica Moldova.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și IP CRAION CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia.

Recente

Mai vezi și

„Vă îndemnăm să creați o comunitate de femei active” este mesajul instruirilor în cadrul Academiei de Liderism

Pe parcursul acestei săptămâni, peste 60 de femei din toată țara au fost beneficiat de două zile de instruiri dedicate dezvoltării personale și profesionale....

Spectacolul „Un dar pentru tine”, prezentat la Ialoveni, Bardar, Rezina și Fălești

Între 11 și 19 aprilie, tineri actori din Strășeni și Fălești au jucat spectacolul de teatru social „Un dar pentru tine” pe scenele caselor...

Reziliența devine un imperativ pentru asigurarea durabilității și eficienței serviciilor sociale

Pandemia COVID-19 a arătat o dată în plus că reziliența și durabilitatea serviciilor sociale sunt două exigențe care trebuie puse la baza oricărui proiect...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here