Atelier axat pe dezbaterile TV cu jurnalistul Mircea Surdu pentru participantele la Academia de Liderism Feminin

0
1241

Participantele la Proiectul „Women 4 Leadership” au beneficiat de o instruire axată pe dezbaterile televizate, susținută de către jurnalistul Mircea Surdu, realizatorul talk-show-ului „Bună Seara!” de la TV Moldova 1.

Interesant, captivant și provocator. Sunt trei cuvinte-cheie prin care participantele la Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” au descris atelierul despre dezbaterile TV, susținut de jurnalistul Mircea Surdu.

Reperele teoretice și sarcinile practice împărtășite și exersate în cadrul instruirii sunt de un real folos, așa cum au afirmat participantele, pentru implicarea femeilor în procesele decizionale.

Jurnalistul Mircea Surdu este directorul Studioului TeleFilm Chișinău, iar recent a obținut Premiul pentru excelență în jurnalism „Vanda Condurache” în cadrul evenimentului „Seara Valorilor”, organizat anual de Primăria Municipiului Iași.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația Institutum Virtutes Civilis (IVC) și IP CRAION Centrul CONTACT-Cahul, în parteneriat cu Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women Moldova) și cu sprijinul Guvernului Suediei.

Sursa: Stiripozitive.eu