Andriana Mașnic, beneficiară „Women 4 Leadership”: „E timpul să învăț și să încerc ceva nou”

Andriana Mașnic este femeia care nu se teme să se afirme, nu îi este frică să își exprime punctul de vedere și este gata mereu să susțină și să ajute femeile în activitatea acestora. Experiența acumulată în cadrul Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” a ajutat-o pe Andriana Mașnic să se implice mai mult în viața publică.

Astfel, Andriana Mașnic oferă într-o discuție o serie de exemple de implicarea pozitivă în cadrul acestei inițiative de participare a femeilor în luarea deciziilor.

Totodată, Andriana Mașnic împărtășește impresiile despre proiect, despre experiența minunată și despre dezvoltarea pe care a observant-o în activitatea ei profesională.

Ea susține faptul că „viitorul nostru este în mâinile noastre” și consideră că pentru a obține rezultatul dorit este nevoie de multă muncă și implicare. Astfel, Andriana Mașnic oferă un sfat sincer atât pentru tânăra generație, cât și pentru femei: „Implicați-vă, fiți active, doriți-vă să schimbați ceva în țara noastră”.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și IP CRAION Contact-Cahul, în parteneriat cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) în Moldova și cu sprijinul Guvernului Suediei.

Sursă: Stiripozitive.eu

Recente

Mai vezi și

„Vă îndemnăm să creați o comunitate de femei active” este mesajul instruirilor în cadrul Academiei de Liderism

Pe parcursul acestei săptămâni, peste 60 de femei din toată țara au fost beneficiat de două zile de instruiri dedicate dezvoltării personale și profesionale....

Spectacolul „Un dar pentru tine”, prezentat la Ialoveni, Bardar, Rezina și Fălești

Între 11 și 19 aprilie, tineri actori din Strășeni și Fălești au jucat spectacolul de teatru social „Un dar pentru tine” pe scenele caselor...

Reziliența devine un imperativ pentru asigurarea durabilității și eficienței serviciilor sociale

Pandemia COVID-19 a arătat o dată în plus că reziliența și durabilitatea serviciilor sociale sunt două exigențe care trebuie puse la baza oricărui proiect...