Adriana Buciușcanu, „Women 4 Leadership”

0
1225

Amintirile despre instruirile Academiei de Liderism Feminin sunt încă proaspete. Iar aceste ecouri pozitive pot fi un motiv în plus pentru înscrierea participantelor în cadrul Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”, sesiunea noiembrie 2018-mai 2019: termen limită de completare a chestionarului – până la data de 30 octombrie 2018 ::: https://goo.gl/cvC9DJ

Adriana Buciușcanu este specialistă în atragerea investițiilor în cadrul Consiliului Raional Orhei și este una dintre participantele la Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”.

„Această instruire este o oportunitate pentru a sparge stereotipurile despre femei și de a acumula mai multă încredere în forțele proprii”, mărturisește Adriana Buciușcanu, care consideră că „orice societate, orice comunitate trebuie condusă în mod egal de femei și de bărbați”.

Participanta la Proiectul „Women 4 Leadership” are și un mesaj-cheie pentru femeile care vor să participe la luarea deciziilor: „Femeia este în drept să facă ceea ce îi place, să se implice în viața publică, nu doar să fie casnică”.

„Sper ca prin exemplul meu să mobilizez și să motivez și alte femei să fie la fel de active ca mine și să asigure un echilibru între viața de familie și implicarea în viața comunității”, spune Adriana Buciușcanu.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația Institutum Virtutes Civilis (IVC) și IP CRAION Centrul CONTACT-Cahul, în parteneriat cu Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) în Moldova și cu sprijinul Guvernului Suediei.

Sursă: Stiripozitive.eu