Emilia Bivol, „Women 4 Leadership”

0
1130

Instruirile desfășurate în cadrul Academiei de Liderism Feminin au lăsat o amprentă puternică asupra participantelor. Iar aceste opinii pozitive pot fi un motiv în plus pentru înscrierea anunțată la sesiunea noiembrie 2018-mai 2019 a Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”: termen limită de completare a chestionarului – până la data de 30 octombrie 2018. ::: https://goo.gl/cvC9DJ

Emilia Bivol din Costești, Ialoveni, este una dintre participantele la Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”, iar printre lucrurile valoroase pe care le-a obținut în cadrul proiectului sunt cunoștințele și oportunitățile.

„…Cunoștințe noi și importante atât pentru viitoarele alegeri parlamentare, cât și pentru cele locale și oportunitatea de a dialoga cu specialiști care împărtășesc cu noi experiența lor”, subliniază Emilia Bivol.

„În localitatea noastră majoritatea femeilor sunt active”, afirmă Emilia Bivol din Costești, „iar pentru a reuși în continuare trebuie curaj, insistență și un plan de luptă pentru a demonstra că suntem puternice”.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația Institutum Virtutes Civilis (IVC) și IP CRAION Centrul CONTACT-Cahul, în parteneriat cu Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) în Moldova și cu sprijinul Guvernului Suediei.

Sursă: Stiripozitive.eu