Cerere de oferte de prețuri pentru achiziționarea serviciilor de redactare și machetare a unui ghid

Asociația Obștească “Institutum Virtutes Civilis” (IVC) solicită oferte de prețuri pentru achiziționarea serviciilor de redactare și machetare a unui ghid. Scopul general al anunțuluieste identificarea și selectarea cele mai bune oferte pentru prestarea serviciilor de redactare și machetare a materialelor poligrafice. În acest sens, companiile interesate trebuie să prezinte oferte de prețuri, conform cerințelor din tabelul de mai jos.

Acest anunț este realizată în cadrul proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”, finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat și implementat de Fundația Soros-Moldova (FSM) în parteneriat cu Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și Asociația Keystone Moldova (KM).

Indicați prețul pentru următoarele servicii

Nr.Denumire produsPreț, mdl/ pagină/nr. de semne (TVA 20%)Preț, mdl/ pagină/nr. de semne (TVA 0%)Termen de realizare
1.Redactarea conținutului raportului în limba română   
2.Design și machetare ghid   

*Nr. de semne va fi prezentat fără spații între ele

Informaţii suplimentare:

•             Textul raportului va fi pus la dispoziția prestatorului de servicii după finalizarea procedurii de selectare.

•             IVC va furniza toate detaliile privind cerinţele de identitate vizuală specifice, precum şi elementele necesare (sigle, informaţii tip disclaimer etc).

* Machetarea Ghidului va fi realizată în baza unui soft care să permită salvarea ulterioară a acestuia în format .pdf cu un volum acceptabil al documentului. Asociația Obștească “Institutum Virtutes Civilis” va solicita macheta atât în format .pdf cât și în varianta original machetată în softul utilizat de către ofertant.

Dosarul de aplicare trebuie să conţină următoarele documente și informaţii:

 • Certificatul de înregistrare al companiei / Licența;
 • Oferta comercială, care va include prețurile pentru serviciile solicitate mai sus, în MDL. Oferta comercială trebuie să indice prețurile atât cu TVA, cât și la cota TVA cu drept de deducere (condiție obligatorie);
 • După caz, oferta tehnică, care va descrie modul în care se propune a fi realizate unele materiale informative sau de vizibilitate;

Dosarul de aplicare mai trebuie să includă:

 • Datele de contact ale companiei;
 • Persoana de contact;
 • Rechizitele bancare ale companiei;
 • Semnătura persoanei autorizate;
 • Ștampila companiei.

Notă! În cazul în care produsele/serviciile propuse în ofertă urmează a fi livrate de către doi sau mai mulți prestatori (persoane juridice separate), care aplică în cadrul acestui concurs într-o singură Ofertă, acest fapt trebuie indicat expres în ofertă. În așa caz, oferta trebuie să includă datele de contact și tot pachetul de documente, indicat în termenii de referință, pentru fiecare prestator în parte.

Data limită de depunere a ofertelor este 4 iulie 2022, ora locală 18.00. Oferta trebuie completată în limba Română şi expediată prin e-mail la adresa servicii.sociale.ivc@gmail.com cu mențiunea “Ofertă de prețuri pentru servicii de machetare și redactare a ghidului”.

Criterii de selecție a ofertantului:

 • Experiența ofertantului (companiei candidate): prezența pe piață, clienți fideli/referințe;
 • Preț competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preț-calitate;
 • Avantajele tehnice ale companiei.

În rezultatul evaluării ofertelor, Asociația Obștească “Institutum Virtutes Civilis” își rezervă dreptul de a selecta una sau mai multe companii care vor presta pe parcursul anului 2022 servicii de redactare și machetare a materialelor poligrafice, în baza unui contract cu o durată de 1 an.

Dosarele de aplicare incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate. *Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.

Pentru informații suplimentare, contactați: Mădălina Fosa, Asistentă de Proiect, tel. +373 078 00 44 46, madalina.fosa.ivc@gmail.com

Recente

Mai vezi și

Angajăm asistent/-ă de proiect în cadrul proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”

Locație:Chișinău, MoldovaDurata:15.11.2023 – 31.03.2024Tipul contractului:Contract de muncă pe termen...

Termeni de Referință pentru achiziționarea produselor de vizibilitate în cadrul proiectului „Femei pentru Liderism și Bună Guvernare”

Organizație:Asociația Obștească “Institutum Virtutes Civilis”Sectorul:Non-guvernamentalLocație:Republica MoldovaPerioada de prestare a...

Anunț de angajare: șofer

Locație:Chișinău, MoldovaOrganizația:AO Institutum Virtues CivilisTipul contractului:Contract de prestare a...

Anunț de selectare a experților/telor formatori/e pentru consolidarea capacităților femeilor alese în funcții publice la nivel local

Organizație:Asociația Obștească „Institutum Virtutes Civilis”Sector:Egalitate de gen, participarea femeilor în procesele decizionaleTipul de consultanță:Consultanță națională. Contract prestări serviciiLocalități:Chișinău, Republica MoldovaLimba (limbile) necesară (e):RomânăData limită...

Anunț extins: termeni de referință pentru servicii de cazare, alimentație și locațiune a sălilor de conferințe

Termeni de referință pentru selectarea unui agent economic care să furnizeze servicii de cazare, alimentație și locațiune a sălilor de conferințe pentru organizarea instruirilor...

Termeni de Referință pentru achiziționarea produselor de vizibilitate în cadrul proiectului „Femei pentru Liderism și Bună Guvernare”

Organizație:Asociația Obștească “Institutum Virtutes Civilis”Sectorul:Non-guvernamentalLocație:Republica MoldovaPerioada de prestare a serviciilor: 01 noiembrie – 31 martie 2024Termen limită de aplicare:20/10/2023, ora 23:59 I. Context: AO ”Institutum Virtutes Civilis”...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here