Anunț pentru selectarea unei Companii pentru servicii de cazare, alimentare și locație pentru instruirea femeilor în cadrul Proiectului „Women 4 Leadership”

A.O. „Institutum Virtutes Civilis” și IP CRAION Contact-Cahul anunță concurs pentru selectarea companiei care va presta servicii de cazare, alimentare și locație pentru sesiuni de instruire în cadrul Programului „Women 4 Leadership” în perioada noiembrie 2018-iulie 2019. Aceste instruiri vor fi organizate în parteneriat de A.O. „Institutum Virtutes Civilis”, IP CRAION Contact-Cahul și Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) în Moldova și Guvernul Suediei.

Scopul concursului:

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și sală de instruire. 

Sarcina tehnică:

Compania selectată va trebui să ofere următoarele servicii conform tabelului (rugăm să folosiți acest tabel pentru propunerea financiară):

Calculele detaliate:

Tipul serviciului Preț per unitate Preț total
Cazare 2 nopți cu mic dejun, (13 camere duble pentru 25 de participanți )
Alimentare prânz (2,5 zile pentru 25 de persoane)
Alimentare cină (2 zile pentru 25 de persoane)
Pauză de cafea (5 pauze a câte 30 de persoane)
Arenda sală de ședință cu capacitatea de la 30-50 de persoane (2,5 zile, inclusiv apă, flip chart, proiector, microfon, etc.)
Arenda sală de ședință cu capacitatea 15-20 de persoane (o zi, inclusiv apă, flip chart, proiector, microfon, etc.)

 

Rezultate așteptate:

Compania selectată va presta serviciile specificate în perioada noiembrie 2018-iulie 2019, respectând obligațiunile contractuale.

Aranjamente instituționale:

Compania selectată va activa în strânsă colaborare cu persoana delegată din partea Asociației pentru coordonarea modificărilor logistice care pot apărea în procesul de prestare a serviciilor.

Criterii de selecție

– spațiu suficient pentru organizarea instruirilor pentru 25 de participanți;

– oferta de preț (unde se va ține cont de raportul preț – calitate);

– experiență în domeniu.

Pentru ca ofertele să fie examinate, acestea vor include în mod obligatoriu oferta financiară care va cuprinde prețurile per unitate, costul total.

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 20 octombrie 2018, ora 18:00. 

Ofertele se vor transmite la adresele de e-mail: ivc.moldova@gmail.com și contact_cahul@yahoo.com cu subiectul – „Concurs servicii de cazare, alimentare si locație – instruire Programul „Women 4 Leadership”, noiembrie 2018-iulie 2019.

Pentru întrebări vă rugăm să ne contactați la numerele de tel: 022 27 25 00 / 079403288 – Alina Bulgac sau 079250184 – Rodica Jardan; tel.: +373 22 272500 și 0299.84842.

Recente

Mai vezi și

Angajăm asistent/-ă de proiect în cadrul proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”

Locație:Chișinău, MoldovaDurata:15.11.2023 – 31.03.2024Tipul contractului:Contract de muncă pe termen...

Termeni de Referință pentru achiziționarea produselor de vizibilitate în cadrul proiectului „Femei pentru Liderism și Bună Guvernare”

Organizație:Asociația Obștească “Institutum Virtutes Civilis”Sectorul:Non-guvernamentalLocație:Republica MoldovaPerioada de prestare a...

Anunț de angajare: șofer

Locație:Chișinău, MoldovaOrganizația:AO Institutum Virtues CivilisTipul contractului:Contract de prestare a...

Cerere de oferte pentru servicii de elaborare a analizei privind gradul de preluare a recomandărilor de politici formulate în cadrul proiectului „Parteneriate pentru liderismul femeilor...

Termeni de referință Analiza privind gradul de preluare a recomandărilor de politici formulate în cadrul proiectului „Parteneriate pentru liderismul femeilor și buna guvernare” Context În perioada aprilie...

Anunț extins de selectare a unei companii ce ar realiza studiul comparativ final: „Percepția populației din Telenești, Rezina, Ialoveni și Strășeni cu privire la...

Termeni de referință pentru selectarea unei companii pentru realizarea studiului sociologic comparativ final (endline): „Percepția populației din raioanele Telenești, Rezina, Ialoveni și Strășeni cu...

Anunț de angajare: șofer

Locație:Chișinău, MoldovaOrganizația:AO Institutum Virtues CivilisTipul contractului:Contract de prestare a serviciilor CONTEXT: Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (AO IVC) este o asociație necomercială din Republica Moldova, fondată pentru...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here