Anunț pentru selectarea unei Companii pentru servicii de cazare, alimentare și locație pentru instruirea femeilor în cadrul Proiectului „Women 4 Leadership”

A.O. „Institutum Virtutes Civilis” și IP CRAION Contact-Cahul anunță concurs pentru selectarea companiei care va presta servicii de cazare, alimentare și locație pentru sesiuni de instruire în cadrul Programului „Women 4 Leadership” în perioada noiembrie 2018-iulie 2019. Aceste instruiri vor fi organizate în parteneriat de A.O. „Institutum Virtutes Civilis”, IP CRAION Contact-Cahul și Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) în Moldova și Guvernul Suediei.

Scopul concursului:

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și sală de instruire. 

Sarcina tehnică:

Compania selectată va trebui să ofere următoarele servicii conform tabelului (rugăm să folosiți acest tabel pentru propunerea financiară):

Calculele detaliate:

Tipul serviciului Preț per unitate Preț total
Cazare 2 nopți cu mic dejun, (13 camere duble pentru 25 de participanți )
Alimentare prânz (2,5 zile pentru 25 de persoane)
Alimentare cină (2 zile pentru 25 de persoane)
Pauză de cafea (5 pauze a câte 30 de persoane)
Arenda sală de ședință cu capacitatea de la 30-50 de persoane (2,5 zile, inclusiv apă, flip chart, proiector, microfon, etc.)
Arenda sală de ședință cu capacitatea 15-20 de persoane (o zi, inclusiv apă, flip chart, proiector, microfon, etc.)

 

Rezultate așteptate:

Compania selectată va presta serviciile specificate în perioada noiembrie 2018-iulie 2019, respectând obligațiunile contractuale.

Aranjamente instituționale:

Compania selectată va activa în strânsă colaborare cu persoana delegată din partea Asociației pentru coordonarea modificărilor logistice care pot apărea în procesul de prestare a serviciilor.

Criterii de selecție

– spațiu suficient pentru organizarea instruirilor pentru 25 de participanți;

– oferta de preț (unde se va ține cont de raportul preț – calitate);

– experiență în domeniu.

Pentru ca ofertele să fie examinate, acestea vor include în mod obligatoriu oferta financiară care va cuprinde prețurile per unitate, costul total.

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 20 octombrie 2018, ora 18:00. 

Ofertele se vor transmite la adresele de e-mail: ivc.moldova@gmail.com și contact_cahul@yahoo.com cu subiectul – „Concurs servicii de cazare, alimentare si locație – instruire Programul „Women 4 Leadership”, noiembrie 2018-iulie 2019.

Pentru întrebări vă rugăm să ne contactați la numerele de tel: 022 27 25 00 / 079403288 – Alina Bulgac sau 079250184 – Rodica Jardan; tel.: +373 22 272500 și 0299.84842.

Recente

Mai vezi și

Anunț extins de selectare a unei companii ce ar realiza studiul comparativ final: „Percepția populației din Telenești, Rezina, Ialoveni și Strășeni cu privire la...

Termeni de referință pentru selectarea unei companii pentru realizarea studiului sociologic comparativ final (endline): „Percepția populației din raioanele Telenești, Rezina, Ialoveni și Strășeni cu...

PARTICIPĂ la Academia de Liderism Feminin!

Vă invităm să participați la Academia de Liderism Feminin! Pentru a beneficia de acest program, vă încurajăm să transmiteți formularul de participare completat accesând următorul LINK sau...

Anunț pentru selectarea unui agent economic care să furnizeze servicii de cazare, alimentație și locațiune a sălilor de conferințe

Termeni de referință pentru selectarea unui agent economic care să furnizeze servicii de cazare, alimentație și locațiune a sălilor de conferințe pentru organizarea instruirilor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here