Peste 30 de reprezentanți ai APL și OSC s-au implicat activ într-un training dedicat managementului și comunicării

Managementul proiectelor și comunicarea în cadrul acestora – domenii importante pentru buna realizare a proiectelor gestionate de organizațiile societății civile.

Între 25 și 26 mai, peste 30 de reprezentanți ai Administrațiilor publice locale și Organizațiilor societății civile s-au implicat activ într-un training dedicat managementului și comunicării.

E vorba de specialiști din raioanele Anenii Noi, Cahul, Căușeni, Orhei și Ștefan Vodă, care au fost implicați în ultimele luni în cadrul proiectului „Consolidarea parteneriatului public privat pentru a îmbunătăți răspunsul la criza refugiaților din Republica Moldova”, implementat de AO „Institutum Virtutes Civilis”, cu susținerea UN Women și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară (WPHF).

Reprezentatele a cinci Organizații ale Societății Civile au semnat, la mijlocul lunii noiembrie 2022, Acordurile de grant pentru sprijinirea în continuare a femeilor și copiilor refugiați din Ucraina. E vorba de AO „Femeie. Speranță. Viitor” din Anenii Noi, AO „AZI” din Cahul, „Asociația Psihologilor Tighina” din Căușeni, AO „Dăruim Vise” din Orhei și „Asociația băștinașilor din satul Copceac”, Ștefan Vodă.

Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară (WPHF) este singurul mecanism  de finanțare globală, dedicat exclusiv sprijinirii participării femeilor la consolidarea păcii și acțiunii umanitare. Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară este un instrument de finanțare flexibil și rapid care sprijină intervenții de capacitare a femeilor pentru a preveni conflictele, a răspunde crizelor și situațiilor de urgență și a beneficia de oportunitățile cheie de consolidare a păcii. WPHF este un parteneriat inovativ dintre statele membre, ONU, și societatea civilă, cu toate părțile interesate reprezentate în Consiliul global de finanțare.  

Proiectul „Consolidarea parteneriatului public privat pentru a îmbunătăți răspunsul la criza refugiaților din Republica Moldova” este implementat de AO „Institutum Virtutes Civilis”, cu susținerea UN Women și și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară.

Women’s Peace & Humanitarian Fund

UN Women Moldova

#wphfund #WomenBuildPeace #WomenRespond2Crises

#UNSCR1325 #WPSin2020 #InvestimWomen

Recente

Mai vezi și

Reușita proiectului „Consolidarea parteneriatului public-privat pentru sprijinirea refugiaților din Republica Moldova” – O inițiativă dedicată păcii și umanității

Asociația Obștească „Institutum Virtutes Civilis" (AO IVC) anunță finalizarea cu succes a proiectului „Consolidarea parteneriatului public-privat pentru a îmbunătăți răspunsul la criza refugiaților din...

Proiectul „Dăruim vise”: Raionul Orhei este astăzi „acasă” pentru câteva sute de familii refugiate din Ucraina

Raionul Orhei este astăzi „acasă” pentru câteva sute de familii refugiate din Ucraina! În cadrul proiectului „Fapte bune pentru refugiați”, sute de familii au...

„Depunem un mare efort pentru a integra astăzi persoanele refugiate”

Raionul Ștefan Vodă este, probabil, unul din raioanele cel mai puternic afectate de criza refugiaților. De ce? Pentru că o bună parte din localitățile...