Oportunitate de instruire pentru organizațiile societății civile și GAL-uri!

CINE: Proiectul „Parteneriate pentru liderismul femeilor și buna guvernare” implementat de Fundația „Friedrich Ebert” Moldova și  AO „Institutum Virtutes Civilis” cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și Fundației „Friedrich Ebert”.

CE: Instruire de 2 zile pentru factori de decizie și organizații ale societății civile, organizații comunitare, GAL-uri în domeniul elaborării și implementării politicilor sensibile la gen.

CUM: Prin explicarea caracterului dinamic al ciclului politicilor publice și  factorilor care influențează procesul de luare a deciziilor (1); analiza modalităților prin care diverse grupuri contribuie la procesul de elaborare si monitorizare a politicilor publice (2); identificarea lacunelor politicilor publice care, direct sau indirect, generează discriminarea femeilor (3); dezvoltarea capacitaților reprezentanților organizațiilor societății civile si factorilor decizionali de a contribui la elaborarea si monitorizarea politicilor publice din perspectiva de gen (4).

DE CE: Pentru că o societate se poate dezvolta armonios când cetățenii acesteia au acces la oportunități egale.

CÂND: 7-8 aprilie pentru asociații obștești, GAL-uri din Rezina și Strășeni, precum și organizații care activează la nivel național.

14 – 15 aprilie pentru asociații obștești, GAL-uri din Ialoveni și Telenești, precum și organizații care activează la nivel național.

UNDE: Centrul de instruire FIDES, mun. Chișinău, str. Mușatinilor 1

Cazarea, alimentarea, rambursarea cheltuielilor de transport sunt asigurate de organizatori.

Pentru informații suplimentare și confirmări de participare, vă rugăm să ne contactați la următorul e-mail cornelia.ursu.ivc@gmail.com.

Data limita pentru confirmare – 30 martie!

Precizare: Vă rugăm să indicați în mesajul de confirmare denumirea organizației, numele/prenumele persoanei delegate la instruire.

Recente

Job Announcement: Monitoring and Evaluation Officer

Location:Chisinau, MoldovaApplication Deadline:22 of January, 2023Starting date:01.02.2023Expected Duration of...

Concurs pentru prestarea serviciului de procurare și livrare a rechizitelor de birou

Termeni de referință pentru realizarea concursului de selectare a...

Concurs pentru selectarea unei companii ce va presta servicii de alimentare și locație

Termeni de referință pentru realizarea concursului de selectare a...

Mai vezi și

Femeile – dezavantajate de inechitățile sistemului de cercetare din Republica Moldova

În pofida eforturilor existente de promovare a șanselor egale pentru femei și bărbați, specialistele din domeniul cercetării continuă să se confrunte cu problema accesului...

Discuții publice despre importanța promovării egalității de gen s-au organizat în licee din raionul Rezina

„Ce înseamnă egalitate de gen”, „De ce este important să dăm dovadă de toleranță”, „Cum asigurăm egalitatea de șanse pentru fete și băieți” –...

Elevi și eleve din două licee din Ialoveni au discutat despre importanța promovării egalității de gen

Elevi și eleve din liceele „Petre Ștefănucă” și „Andrei Vartic” din orașul Ialoveni au participat în această săptămână la o discuție publică dedicată promovării...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here