Oportunitate de instruire pentru organizațiile societății civile și GAL-uri!

CINE: Proiectul „Parteneriate pentru liderismul femeilor și buna guvernare” implementat de Fundația „Friedrich Ebert” Moldova și  AO „Institutum Virtutes Civilis” cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și Fundației „Friedrich Ebert”.

CE: Instruire de 2 zile pentru factori de decizie și organizații ale societății civile, organizații comunitare, GAL-uri în domeniul elaborării și implementării politicilor sensibile la gen.

CUM: Prin explicarea caracterului dinamic al ciclului politicilor publice și  factorilor care influențează procesul de luare a deciziilor (1); analiza modalităților prin care diverse grupuri contribuie la procesul de elaborare si monitorizare a politicilor publice (2); identificarea lacunelor politicilor publice care, direct sau indirect, generează discriminarea femeilor (3); dezvoltarea capacitaților reprezentanților organizațiilor societății civile si factorilor decizionali de a contribui la elaborarea si monitorizarea politicilor publice din perspectiva de gen (4).

DE CE: Pentru că o societate se poate dezvolta armonios când cetățenii acesteia au acces la oportunități egale.

CÂND: 7-8 aprilie pentru asociații obștești, GAL-uri din Rezina și Strășeni, precum și organizații care activează la nivel național.

14 – 15 aprilie pentru asociații obștești, GAL-uri din Ialoveni și Telenești, precum și organizații care activează la nivel național.

UNDE: Centrul de instruire FIDES, mun. Chișinău, str. Mușatinilor 1

Cazarea, alimentarea, rambursarea cheltuielilor de transport sunt asigurate de organizatori.

Pentru informații suplimentare și confirmări de participare, vă rugăm să ne contactați la următorul e-mail cornelia.ursu.ivc@gmail.com.

Data limita pentru confirmare – 30 martie!

Precizare: Vă rugăm să indicați în mesajul de confirmare denumirea organizației, numele/prenumele persoanei delegate la instruire.

Recente

Mai vezi și

Inițiativele IVC Moldova – reflectate în buletinul informativ al Delegației UE în R. Moldova

Activitățile organizate în cadrul proiectului „Parteneriate pentru liderismul femeilor și bună guvernare”, implementat de Fundația „Friedrich Ebert” Moldova și AO „Institutum Virtutes Civilis”, cu...

Anunț extins pentru selectarea unui/ei specialist/e în domeniul monitorizării și evaluării

AO Institutum Virtutes Civilis (AO IVC), din resurse financiare oferite de Uniunea Europeană și Fundația Soros Moldova, lansează un concurs pentru selectarea unui/ei specialist/ă...

Concurs de selectare a conceptelor de proiect pentru oferirea asistenței femeilor și copiilor refugiați din Ucraina

Termeni de referință pentru concursul de selectare a conceptelor de proiect pentru oferirea asistenței femeilor și copiilor refugiați din Ucraina Organizare:Asociația Obștească “Institutum Virtutes Civilis”Sector:Dezvoltarea...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here