Oportunitate de instruire pentru organizațiile societății civile și GAL-uri!

CINE: Proiectul „Parteneriate pentru liderismul femeilor și buna guvernare” implementat de Fundația „Friedrich Ebert” Moldova și  AO „Institutum Virtutes Civilis” cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și Fundației „Friedrich Ebert”.

CE: Instruire de 2 zile pentru factori de decizie și organizații ale societății civile, organizații comunitare, GAL-uri în domeniul elaborării și implementării politicilor sensibile la gen.

CUM: Prin explicarea caracterului dinamic al ciclului politicilor publice și  factorilor care influențează procesul de luare a deciziilor (1); analiza modalităților prin care diverse grupuri contribuie la procesul de elaborare si monitorizare a politicilor publice (2); identificarea lacunelor politicilor publice care, direct sau indirect, generează discriminarea femeilor (3); dezvoltarea capacitaților reprezentanților organizațiilor societății civile si factorilor decizionali de a contribui la elaborarea si monitorizarea politicilor publice din perspectiva de gen (4).

DE CE: Pentru că o societate se poate dezvolta armonios când cetățenii acesteia au acces la oportunități egale.

CÂND: 7-8 aprilie pentru asociații obștești, GAL-uri din Rezina și Strășeni, precum și organizații care activează la nivel național.

14 – 15 aprilie pentru asociații obștești, GAL-uri din Ialoveni și Telenești, precum și organizații care activează la nivel național.

UNDE: Centrul de instruire FIDES, mun. Chișinău, str. Mușatinilor 1

Cazarea, alimentarea, rambursarea cheltuielilor de transport sunt asigurate de organizatori.

Pentru informații suplimentare și confirmări de participare, vă rugăm să ne contactați la următorul e-mail cornelia.ursu.ivc@gmail.com.

Data limita pentru confirmare – 30 martie!

Precizare: Vă rugăm să indicați în mesajul de confirmare denumirea organizației, numele/prenumele persoanei delegate la instruire.

Recente

Mai vezi și

Anunț extins pentru selectarea unui agent economic care să furnizeze servicii de alimentație și locațiune a unei săli de conferințe pentru organizarea evenimentelor de...

Organizație:Asociația Obștească „Institutum Virtutes Civilis”Sectorul:Non-guvernamentalLocație:Republica MoldovaPerioada de prestare a...

Olga Caraman: „Oamenii vor să le fii alături. Dacă vii cu promisiuni deșarte, te taxează cu votul lor”

Cu o carieră dedicată comunei Grătiești și o experiență...

Anunț de solicitare a ofertelor pentru servicii de traducere scrisă și machetare a produselor traduse

1. Context: AO „Institutum Virtutes Civilis” (AO IVC) implementează, cu...

Împreună ne facem vocea auzită – mesajul Târgului Organizațiilor Societății Civile, ediția III

Aproape treizeci de Organizații ale Societății Civile (OSC) din întreaga țară au participat joi, 9 mai, la Târgul OSC-urilor, desfășurat în cadrul Zilei Europei...

Echipele Fundației „Friedrich Ebert” Moldova și AO „Institutum Virtutes Civilis” au prezentat rezultatele proiectului „Parteneriate pentru liderismul femeilor și buna guvernare”

Finanțarea a 15 inițiative locale ale societății civile ce au promovat buna guvernare și egalitatea de gen, instruirea a peste 180 de funcționari publici...

Evaluarea progreselor în implementarea recomandărilor pentru promovarea egalității de gen în Republica Moldova

Fundația „Friedrich Ebert” Moldova și AO „Institutum Virtutes Civilis”, cu suportul financiar al Uniunii Europene și Fundației „Friedrich Ebert”, au prezentat astăzi rezultatele evaluării...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here