Victoria Marian-Bogos, beneficiară „Women 4 Leadership”: „Împărtășesc ideea că femeile pot face mult mai mult”

0
1361

Victoria Marian-Bogos poate fi considerată o femeie de succes care a avut curajul să se implice în diferite sfere ale vieții, de la studii în cadrul facultății de drept, la experiență în calitate de manager. Iar din 2016 până în prezent activează în calitate de secretară a organizației teritoriale Ialoveni, reușind să combine cu succes viața profesională cu cea personală. Cuvântul-cheie pentru ea este „curiozitatea”, iar pentru toate femeile are o singură sugestie.

O altă idee promovată de Victoria Marian-Bogos este axată pe susținerea implicării active a femeilor în viața politică.

Atelierele desfășurate în cadrul Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” au ajutat-o pe Victoria Marian-Bogos să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele pe care le aplică în sfera sa de activitate.

Victoria Marian-Bogos este una dintre participantele la Proiectul „Women 4 Leadership”, realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și IP CRAION Contact-Cahul, în parteneriat cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) în Moldova și cu sprijinul Guvernului Suediei.

„Eu încurajez și împărtășesc ideea că femeile pot face mult mai mult”, afirmă Victoria Marian-Bogos.

Sursa: Stiripozitive.eu