Svetlana Andrieș, Coordonatoare de program, UN Women în Republica Moldova

0
1247

„În cea de-a doua generație a Academiei de Liderism Feminin participă femei cu un background divers și asta este foarte bine. Aici participă, de asemenea, femei care au o experiență vastă în ceea ce privește o campanie electorală”, a menționat Svetlana Andrieș, Coordonatoare de program, UN Women în Republica Moldova, precizând că inițiatorii și partenerii proiectului vor oferi participantelor informații și competențe relevante pentru ca femeile să devină mai bune în ceea ce privește implicarea lor în procesele decizionale.

În opinia Coordonatoarei de program UN Women în Moldova, este o bucurie și un rezultat al muncii comune faptul că mai multe femei care au participat în sesiunile de instruire ale anului 2018 în cadrul Academiei de Liderism Feminin au devenit deputate în Parlamentul Republicii Moldova.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația Institutum Virtutes Civilis (IVC) și IP CRAION Centrul CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here