Oportunitate de instruire pentru organizațiile societății civile și GAL-uri!

0
403

CINE: Proiectul „Parteneriate pentru liderismul femeilor și buna guvernare” implementat de Fundația „Friedrich Ebert” Moldova și  AO „Institutum Virtutes Civilis” cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și Fundației „Friedrich Ebert”.

CE: Instruire de 2 zile pentru factori de decizie și organizații ale societății civile, organizații comunitare, GAL-uri în domeniul elaborării și implementării politicilor sensibile la gen.

CUM: Prin explicarea caracterului dinamic al ciclului politicilor publice și  factorilor care influențează procesul de luare a deciziilor (1); analiza modalităților prin care diverse grupuri contribuie la procesul de elaborare si monitorizare a politicilor publice (2); identificarea lacunelor politicilor publice care, direct sau indirect, generează discriminarea femeilor (3); dezvoltarea capacitaților reprezentanților organizațiilor societății civile si factorilor decizionali de a contribui la elaborarea si monitorizarea politicilor publice din perspectiva de gen (4).

DE CE: Pentru că o societate se poate dezvolta armonios când cetățenii acesteia au acces la oportunități egale.

CÂND: 7-8 aprilie pentru asociații obștești, GAL-uri din Rezina și Strășeni, precum și organizații care activează la nivel național.

14 – 15 aprilie pentru asociații obștești, GAL-uri din Ialoveni și Telenești, precum și organizații care activează la nivel național.

UNDE: Centrul de instruire FIDES, mun. Chișinău, str. Mușatinilor 1

Cazarea, alimentarea, rambursarea cheltuielilor de transport sunt asigurate de organizatori.

Pentru informații suplimentare și confirmări de participare, vă rugăm să ne contactați la următorul e-mail cornelia.ursu.ivc@gmail.com.

Data limita pentru confirmare – 30 martie!

Precizare: Vă rugăm să indicați în mesajul de confirmare denumirea organizației, numele/prenumele persoanei delegate la instruire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here