Lidia Ostaș a venit la Academia de Liderism Feminin pentru a-și spori cunoștințele care îi vor permite să candideze la funcția de consilieră locală

0
1127

Lidia Ostaș, originară din Comrat, satul Congazcicul de Sus, a decis să se implice în activitățile Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” pentru a-și aprofunda cunoștințele în domeniul administrației publice.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și IP CRAION CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia

„Sunt profesoară de limba română, iar în prezent activez în cadrul Direcției de Învățământ din UTA Găgăuzia. Am decis să vin la Academia de Liderism Feminin pentru că vreau să-mi aprofundez cunoștințele, abilitățile, cele teoretice și cele practice, pentru a candid la funcția de consilieră din localitatea mea”.

Recent, Lidia Ostaș a participant la atelierul de instruire axat pe implicarea femeilor în procesele decizionale, organizat de Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership”.

Sursa: Stiripozitive.eu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here