Directorul de Proiecte al Fundației „Hanns Seidel” în Ucraina, Republica Moldova și România, Daniel Seiberling

0
807

„Consider că așteptările noastre au fost deja realizate și vom continua să lucrăm, să dezbatem subiectul egalității de gen și să analizăm procesul de implementare a acestuia în alte țări”, a afirmat Directorul de Proiecte al Fundației „Hanns Seidel” în Ucraina, Republica Moldova și România, Daniel Seiberling, cu referire la Consultările sub-regionale „Beijing+25”, desfășurate la Chișinău, în septembrie 2019.

„Reprezentanții celor șapte state participante au fost implicați activ în acest proces, aceștia fiind mult mai familiarizați cu situațiile și actorii responsabili din țările lor. Sunt de părere că scopul propus de evenimentukl „Beijing+25” nu este doar de a organiza conferințe și a se opri doar la nivel de discuție a acestor probleme. Ceea ce facem noi nu trebuie să rămână izolat de alte principii de dezvoltare democratice, economice, sociale sau a societății civile. Așadar, conferințele de acest fel sunt o oportunitate foarte bună pentru a familiariza toate regiunile cu problema egalității de gen și pentru a găsi o cale de a trece peste acestea”, a afirmat Daniel Seiberling, Directorul de Proiecte al Fundației „Hanns Seidel” în Ucraina, Republica Moldova și România.

Comunicatul de presă și reportajul despre eveniment sunt AICI ::: https://bit.ly/2kiM1tx

Consultările sub-regionale de la Chișinău „Beijing+25” au fost organizate, în septembrie 2019, de Asociația „Institutum Virtutes Civilis”, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și Fundaţia Hanns Seidel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here