Diana Grosu, participantă la Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” 2018

0
918

„Datorită participării în cadrul ediției precedente a Academiei de Liderism Feminin, m-am implicat în campania electorală pentru alegerile din februarie 2019”, a mărturisit Diana Grosu, participantă la primele sesiuni ale Academiei de Liderism Feminin, Diana Grosu, în mesajul său adresat de femeilor implicate în proiectul „Women 4 Leadership”, reunite la Chișinău la lansarea sesiunilor de instruire ale anului 2019.

„Am pus accent pe activităţile anticorupţie şi pe faptul că Republica Moldova are mari probleme la capitolul corupţiei şi trebuie să ne mobilizăm pentru a combate acest flagel. Datorită Academiei de Liderism Feminin, am avut curajul să candidez, am aplicat în campania electorală cunoştinţele pe care le-am învăţat aici si aceasta m-a ajutat foarte mult, pentru că este foarte greu, este un sistem electoral nou şi e greu şi pentru candidaţi şi pentru alegători. Aici noi am învăţat ce documente sunt necesare în contextul unei campanii electorale, cum să ne înregistrăm în calitate de candidat și multe alte lucruri utile”, a spus Diana Grosu.

„În recenta campanie electorală am fost candidată independentă ONG-istă”, a precizat Diana Grosu pentru care această campanie electorală a fost o experiență extraordinară.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația Institutum Virtutes Civilis (IVC) și IP CRAION Centrul CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here