Concurs de selectare a formatorilor/ formatoarelor pentru oferirea serviciilor de instruire în cadrul proiectului regional „Parteneriate pentru transparență și dezvoltare locală”

0
808

Asociația Obștească „Institutum Virtutes Civilis” (AO IVC) anunță concurs pentru selectarea formatorilor/ formatoarelor pentru proiectul regional „Parteneriate pentru transparență și dezvoltare locală”. Proiectul „Parteneriate pentru transparență și dezvoltare locală” este implementat în cadrul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer și are drept scop dezvoltarea capacităților a cel puțin 12 organizații ale societății civile locale și regionale (inclusiv GIL-uri și/ sau GAL-uri existente) și a 12 APL-uri din 3 raioane din regiunea de Centru a Republicii Moldova (Anenii Noi, Călărași, Strășeni) pentru promovarea democrației participative și sporirea transparenței locale.

Pentru atingerea obiectivelor, proiectul își propune dezvoltarea capacităților OSC-urilor/ GIL-urilor/ GAL-urilor și APL-urilor prin intermediul a 3 sesiuni de instruire. Programul celor 3 sesiuni de instruire va conține următoarele aspecte:

Pentru realizarea instruirilor se anunță concursul de selectare a formatorilor/ formatoarelor în domeniul bunei guvernări locale cu accent specific pe următoarele subiecte: advocacy la nivel local; activism civic/ rolul participării cetățenilor în procesele decizionale locale; bugetare participativă; tehnici și instrumente de comunicare și dialog dintre APL și OSC; transparența proceselor decizionale la nivel local; accesul la informație.

Cerințele față de serviciile de instruire sunt descrise în Termenii de referință anexați la acest anunț.

Termenul limită pentru depunerea dosarului este EXTINS până la 20 februarie 2020.

Dosarul va fi expediat prin e-mail la adresa: info.aoivc@gmail.com cu titlul „Aplicare servicii instruire”.

Pentru întrebări și detalii, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail de mai sus sau la numărul de telefon 022 272500.

Nota bene! Doar persoanele selectate vor fi contactate. Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Parteneriate pentru transparență și dezvoltare locală” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

#dezvoltmd, #EuropeanUnion, #CivilSociety

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here