Arta de a fi OM: managerul de grădiniță Galina Tonu

0
6315

Nimic nu este mai răsunător decât ecoul propriilor fapte. Doamna Galina Tonu este femeia care se pare că le poate face pe toate în lume, de la coordonator şi fondator al ansamblului „Ţărăncuţa” până la manager de grădiniţă şi consilier local.

În decursul celor 33 de ani de activitate ca manager al grădiniţei „Licurici” din satul Bardar, raionul Ialoveni, Galina Tonu a reuşit să promoveze instituţia şi peste hotarele Republicii Moldova.

Drept confirmare a succeselor sale sunt numeroasele diplome şi cupe, printre care şi cea de „Personalitatea anului 2015” în domeniul culturii.

Doamna Galina Tonu este femeia care a reuşit şi reuşeşte să se facă auzită. Aceasta se datorează, după cum ne afirmă dumneaei, faptului că este un „vânător de idei”.

Ca răspuns la întrebarea care este rolul femeii în societatea contemporană, Galina Tonu oferă exemplul Academie de Liderism Feminin. Galina Tonu este una dintre participantele la Proiectul „Women 4 Leadership”, realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și IP CRAION Contact-Cahul, în parteneriat cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) în Moldova și cu sprijinul Guvernului Suediei.

Plină de viaţă, cu rezerve mari pentru ceva mai mult, pentru ceva mai bun, managerul Galina Tonu a împărtășit cu echipa Stiripozitive.eu și câteva ditnre obiectivele pentru anul care vine.

„Arta de a fi om este factorul decisiv în ascensiunea profesională, precum şi în oricare alt gen de activitate. Pentru că orice contează, chiar şi faptele mici, aparent nesemnificative îşi lasă amprenta. Atunci când crezi în propriul succes, cei din jur îţi vor urma exemplu, iar rezultatul generează lucruri minunate”, este crezul Galinei Tonu.

Sursa: Stiripozitive.eu