Anunț pentru selectarea unei Companii pentru servicii de cazare, alimentare și locație pentru organizarea instruirilor în cadrul Proiectului „Women 4 Leadership” în perioada noiembrie 2019- aprilie 2020

0
1059

Asociația Obștească „Institutum Virtutes Civilis” în parteneriat cu IP CRAION Contact-Cahul  anunță concurs pentru selectarea  unei companii care va presta servicii de cazare, alimentare și locație pentru sesiunea de instruiri în cadrul Proiectului „Women 4 Leadership” în perioada noiembrie 2019- aprilie 2020.

Compania selectată va trebui să ofere următoarele servicii conform tabelului (rugăm să folosiți acest tabel pentru propunerea financiară, care va fi expediată pe e-mail):

Calculele detaliate:

Tipul serviciului Preț per unitate Preț total
Cazare  1 noapte  cu mic dejun, ( camere duble pentru 25 persoane)    
Alimentare prânz (2 zile pentru 30 persoane)    
Alimentare cina (1 zi pentru 30 persoane)    
Pauza de cafea (4 pauze a cîte 35 persoane)    
Arenda sala pentru instruiri cu capacitatea 30 persoane (2 zile, inclusiv flip chart, proiector, microfon, etc)    
Apă în sala de instruiri    
     

Compania selectată va presta serviciile specificate în perioada noiembrie 2019 – aprilie 2020, respectînd obligațiunile contractuale.

Compania selectată va activa în strânsă colaborare cu persoana delegată din partea Asociației pentru coordonarea modificărilor logistice care pot apărea în procesul de prestare a serviciilor.

Criterii de selecție:

• disponibilitatea spațiului pentru organizarea instruirilor;

• oferta de preț (unde se va ține cont de raportul preț – calitate);

• experiență în domeniu.

Pentru ca ofertele să fie examinate acestea vor include în mod obligatoriu  oferta financiară care va fi întocmită conform modelului din anunț.

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 30 octombrie 2019, ora 17:00. Ofertele vor fi transmise la adresa de e-mail: info.aoivc@gmail.com  cu titlul mesajului „Concurs servicii de cazare, alimentare”. Pentru întrebări vă rugăm să ne contactați la numărul de tel: 022 27 25 00

Doar compania selectată va fi contactată.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și IP CRAION CONTACT-Cahul, în parteneriat cu UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) și finanțat de Suedia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here