Anunț pentru selectarea unei Companii pentru servicii de cazare, alimentare și locație pentru instruirea femeilor în cadrul proiectului „Women 4 Leadership”

0
964

Asociația Obștească „Institutum Virtutes Civilis” împreună cu IP CRAION Contact-Cahul anunță concurs pentru selectarea  unei companii care va presta servicii de cazare, alimentare și locație pentru a doua sesiune de instruiri în cadrul Programului „Women 4 Leadership” în perioada martie-decembrie 2019. Aceste instruiri vor fi organizate în parteneriat cu IP CRAION Contact-Cahul și Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) în Moldova și cu susținerea financiară a Suediei.

Compania selectată va trebui să ofere următoarele servicii conform tabelului (rugăm să folosiți acest tabel pentru propunerea financiară, care va fi expediată pe e-mail):

Calculele detaliate:

Tipul serviciului Preț per unitate Preț total
Cazare  2 nopți  cu mic dejun, ( camere duble pentru 50 persoane)
Alimentare prânz (2,5 zile pentru 50 persoane)
Alimentare cina (2 zile pentru 50 persoane)
Pauza de cafea (5 pauze a cîte 55 persoane)
Arenda sala de ședință cu capacitatea 50 persoane (2,5 zile, inclusiv flip chart, proiector, microfon, etc)
Arenda sala de ședință cu capacitatea 15-25 persoane (o zi, inclusiv  flip chart, proiector, microfon, etc)
Apă în sala de conferință
 

Compania selectată va presta serviciile specificate în perioada martie – decembrie 2019, respectând obligațiunile contractuale.

Compania selectată va activa în strânsă colaborare cu persoana delegată din partea Asociației pentru coordonarea modificărilor logistice care pot apărea în procesul de prestare a serviciilor.

 Criterii de selecție

– disponibilitatea spațiului pentru organizarea instruirilor;

– oferta de preț (unde se va ține cont de raportul preț – calitate);

– experiență în domeniu.

Pentru ca ofertele să fie examinate acestea vor include în mod obligatoriu  oferta financiară care va cuprinde prețurile per unitate, costul total.

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 20 februarie 2019, ora 18:00.

 Ofertele se vor transmite la adresa de e-mail: info.aoivc@gmail.com cu subiectul – „Concurs servicii de cazare, alimentare. Pentru întrebări vă rugăm să ne contactați la numerele de tel: 022 27 25  00 /  079403288 – Alina Bulgac sau 079250184 – Rodica Jardan.

Doar aplicatul selectat va fi contactat.