ANUNȚ pentru selectarea unei companii media în cadrul proiectului „Parteneriate pentru transparență și dezvoltare locală”

0
1002

Asociația Obștească „Institutum Virtutes Civilis” (IVC), cu sprijinul oferit de Reprezentanța Fundației Konrad Adenauer în Republica Moldova, lansează concursul de selectare a unei companii media pentru activitățile de comunicare în cadrul proiectului „Parteneriate pentru transparență și dezvoltare locală”.

Informație generală despre proiect:

Scopul general al proiectului „Parteneriate pentru transparență și dezvoltare locală” este de a dezvolta capacitățile a cel puțin 12 organizații ale societății civile locale și regionale(inclusiv GIL-uri și/sau Gal-uri existente) și a 12 APL-uri din 3 raioane din regiunea de Centru a Republicii Moldova(Anenii Noi, Călărași, Strășeni) pentru promovarea democrației participative și sporirea transparenței locale.

În scopul realizării cu succes a activităților planificate, în cadrul acestei componente va fi contractată o companie media cu experiență relevantă în domeniu care va oferi servicii conform sarcinilor formulate în continuare.

Durata contractului: 02.12.2019 – 31.07.2020

Sarcini tehnice specifice:

  • Promovarea în mass-media națională a informației despre activitățile organizate în cadrul proiectului, precum și despre participanții la proiect;
  • Organizarea evenimentelor media planificate în proiect;
  • Elaborarea comunicatelor de presă, articole, interviuri cu participanții din proiect și echipa de implementare;
  • Produse media despre acțiunile comunitare organizate în teritoriu.

Plata pentru serviciile prestate:

Compania selectată va fi contractată prin contract de prestare servicii, iar achitarea serviciilor prestate se va efectua prin virament bancar după livrarea produselor.

Dosarul de participare trebuie să includă:

  • Scrisoare de intenție
  • CV-ul companiei, portofoliul relevant și alte documente care vor demonstra o experiență de minim 5 ani în domeniul comunicării pentru sectorul asociativ și partenerii de dezvoltare
  • O listă scurtă a clienților anteriori (minimum 5) cu menționarea sarcinilor realizate
  • Oferta financiară (se vor indica: suma solicitată per subiect/produs media, în cazul elaborării și producerii subiectelor media).

Dosarele recepționate vor fi evaluate conform următoarelor criterii:

  • Experiența în domeniul solicitat;
  • Oferta financiară.

Dosarele de participare vor fi expediate, cu specificarea la subiectul mesajului – Companie media „Parteneriate pentru transparență și dezvoltare locală” – la adresa: info.aoivc@gmail.com

Doar compania selectată va fi contactată, iar dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

Termenul-limită de prezentare a ofertelor este 29 noiembrie 2019, ora 17:00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here