Andriana Mașnic, beneficiară „Women 4 Leadership”: „E timpul să învăț și să încerc ceva nou”

0
1200

Andriana Mașnic este femeia care nu se teme să se afirme, nu îi este frică să își exprime punctul de vedere și este gata mereu să susțină și să ajute femeile în activitatea acestora. Experiența acumulată în cadrul Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” a ajutat-o pe Andriana Mașnic să se implice mai mult în viața publică.

Astfel, Andriana Mașnic oferă într-o discuție o serie de exemple de implicarea pozitivă în cadrul acestei inițiative de participare a femeilor în luarea deciziilor.

Totodată, Andriana Mașnic împărtășește impresiile despre proiect, despre experiența minunată și despre dezvoltarea pe care a observant-o în activitatea ei profesională.

Ea susține faptul că „viitorul nostru este în mâinile noastre” și consideră că pentru a obține rezultatul dorit este nevoie de multă muncă și implicare. Astfel, Andriana Mașnic oferă un sfat sincer atât pentru tânăra generație, cât și pentru femei: „Implicați-vă, fiți active, doriți-vă să schimbați ceva în țara noastră”.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și IP CRAION Contact-Cahul, în parteneriat cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) în Moldova și cu sprijinul Guvernului Suediei.

Sursă: Stiripozitive.eu